Lier Actueel - Lierinbeeld

Home Actueel Nieuws - archief Verkeersberichten Over LierActueel Contact Gebruiksvoorwaarden Website Lierinbeeld

Eerste natuurlopen van seizoen ’22 – ‘23


Lier, 26 november 2022: Bij schitterende weersomstandigheden vonden de eerste natuurlopen van het seizoen 2022 – 2023 plaats. Niet minder dan 735 deelnemers vonden de weg naar het Netestadion in Lier.

“Prachtig weer, bijna windstil en een opbeurend najaarszonnetje, schitterende medewerkers, heel veel sfeer en gelukkige deelnemers, een mooi parcours... wat kan een organisator nog meer wensen”, horen we bij een tevreden organisator.
Liefst 735 joggers passeerden de inschrijftafel van de eerste Natuurloop van het 20ste Natuurloopcriterium van Lier. Bij de 5 km gingen 267 joggers van start. Joppe C. werd hier mooi 6°. Bij de 10 Km waren er 260 aan de start. Daar haalde An C. schitterend het podium en Stefan VDB, die zich opofferde voor Filip T. als haas, werd mooi 5° en Filip 7°. De 208 joggers van de 10 Miles vervolledigden de supergeslaagde Natuurloop van Lier, waar nog lang nagekaart werd in de verwarmde overkapping en cafetaria bij een heerlijk potje gerstenat met ons gesmaakt jubileumbier 'Netelyr' op kop.
Op naar de volgende editie, de Kerstnatuurloop van 17-12 met alweer dezelfde afstanden, aangevuld met een Kidsrun en G-Run waarvoor ter plaatse gratis kan worden ingeschreven.
(MSL/foto’s MSL-SDW)